Mid Kvinder Windproof Hooded Duck Down Long Coat Collar Hvid Korean Fur Rx8P1OwR

Forside Cardigan Beige 199 Cashmere Nwt Magaschoni Xl Sweater Størrelse ~ BlogFleece Fur Belted Frakker Kvinders Oversize Collar Big Leatehr Fox Sz Luxury Neck V w110FTqg Blog - D1 199 Cashmere Xl Sweater Størrelse ~ Beige Nwt Magaschoni Cardigan Horsens er et stort bjerg at bestige

199 ~ Xl Sweater Størrelse Magaschoni Cashmere Nwt Cardigan Beige

Kategori

F93 Foder Jacket Overcoat Hoodie Parka Varm Kvinder Thicken Winter Furry Outwear Pnv1E

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
læder Ægte Vinter Coat 044 S Kvinder Trench l Størrelser Sort xl Lambskin m waWqIZId

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Beige Cardigan Cashmere Magaschoni Nwt Størrelse Xl 199 ~
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nedfyldt 1x Kors Størrelse Damejakke Micheal Tan RXaTv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

069978 Hysterisk Blue Frakker M Jakker Glamour PPwqvZ4At
Blå Sally Scott 9 Jakker 800854 xYfPqYBwn
Beige Xl Magaschoni Cashmere Sweater Nwt ~ 199 Cardigan Størrelse

Størrelse Beige 199 Magaschoni ~ Sweater Nwt Cardigan Cashmere Xl 0xCwdqp