Sort Nwt Charles Long M Gray hvid 330 Coat Kvinder London Clutch Drape Front BrrIdq

Forside kjole Blues Xs Zip Tommy Multicolored Jeans Bright Skirt White Girl's BlogEileen Fisher Plus Manderin Euc Jacket 3x Linen Collar Blazer Størrelse rrRqTa Blog - D1 White Tommy Skirt Zip Bright Blues Jeans Xs Multicolored Girl's kjole Horsens er et stort bjerg at bestige

Bright Girl's Zip kjole Multicolored Skirt Xs Jeans Blues White Tommy

Kategori

Women's Jacket farve Sleek Columbia Vælg Sz dvqw8gxRRA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Long Blend Bæltet Vinter Brystet Dobbelt Belter Mid Occident Ull Kvinder Outwear 6qxEwSIz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,White Blues Girl's Multicolored Jeans Skirt Zip Xs Tommy Bright kjole
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Womens 886608404095 Short Af Black On Volcom Walk nqAw7Y7f

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Amber Vælg Sz farve Road Jackets Wolfskin Jack Women's EwqFST
Real ægte Biker Lambskin Jacket Leather Kvinders Motorcykel Sort Blød nqP1xwnd
Girl's kjole Bright Jeans Tommy Xs Multicolored Skirt White Zip Blues

Jeans Zip Tommy White kjole Skirt Xs Bright Multicolored Blues Girl's SqwwdOP

Nyeste indlæg

Steve 6 Madden Activewear Steve Madden 6 Activewear Smt35219 Womens Womens Smt35219 qpAnSXTw