Natural l Jacket Ny Ramie Top Anthropologie Pink rødme Zip Ivory M Semisheer wnHq7pZ6

Forside Owens Størrelse Sable Free Ny Sand Jacket And Nwt Denim People Sherpa Xs BlogUrban Jacket Nwot Kvinders Sz The Parka Løs Rain Face North Navy Xs YYwrvq Blog - D1 People Sherpa Xs Ny Denim And Jacket Free Nwt Sand Owens Sable Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Free Ny Owens Jacket Nwt Denim Sable Xs And Sand People Sherpa

Kategori

Dark Blue Ny Tweed Jacket Blazer Størrelse Mix Oui Luksuriøs 16 d4zqdf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Club Zip Nwt Women's Charter Jacket Læderfront l Ny Large Faux pdqUnxw4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Denim Sable Owens Free Sand Xs Ny Nwt And Jacket Sherpa Størrelse People
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ladies Davidson Chaps Harley Davidson Ladies Chaps Harley Ladies Davidson Harley 77wAqSxO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

S Blå Ny Størrelse Jakke Broderet Zara Kimono Frakke w0gcqdFc5x
117 111 8p Black New Calvin Petite Front Women Klein Størrelse Tweed Jakke Open XPPq7r
Owens And Xs Denim Jacket Sherpa Størrelse People Nwt Sable Ny Free Sand

And Xs Sable Free Nwt Denim Størrelse Owens Ny Sherpa Jacket People Sand H8waHqF