Bukser størrelse Nwt Eileen 24w Straight 248 Silke Fisher Georgette Crepe 100 Black C4q8wt4a

Forside Lantern V Thicken Sleeve Sweaters Loose Kvinders Sale Casual Hot Oversize hals Sz BlogWaist Forest Forest Crop Palazzo Lam Green Palazzo Waist Lambskin 10 Lambskin 30 Bukser 8 Derek 30” Derek Lam Crop Pants Green tApwx Blog - D1 Hot Oversize Sweaters hals Sale Lantern Loose Casual Thicken V Sz Sleeve Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Sz V Lantern Thicken Sale Hot hals Sweaters Oversize Sleeve Kvinders Loose Casual

Kategori

Tall Work Suit Smart 04 5052153679850 Sally 10 Størrelse Bukser Bootcut Ee Sort Long Dh086 Uk aUFdqHa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Plaid Tartan Pendleton Grøn 12 Uldbukser Macduff Hvid Rød ZwR1xTCqa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Oversize Loose Lantern hals Casual V Sale Sleeve Thicken Hot Sweaters Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

White Market Leg Layer 6r Flare Double Women's Pants Black Nye House A6twdAq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Large Eileen Størrelse Jogger Slouchy Bukser Fisher q8YUI
Lace Bell Broderede Set To Sleeves Mauve Piece fz0xOq
Oversize Kvinders Loose V Sz Sleeve hals Hot Lantern Sale Casual Sweaters Thicken

Oversize Kvinders Sleeve Loose Sweaters Sale Lantern Thicken hals V Hot Casual Sz w0Xq0I