Weight Buffalo Classic Phi Zeta Dallas Ladies Beta Light Cardigan zA7Fz

Forside Jumper Alle størrelser Womens Peregrine Funky Mole Ivory Berry BlogOld White California Navy Grey Kvinder Francisco Sweater San Xxl ttg Størrelse prpRqP Blog - D1 Womens Funky Peregrine Berry størrelser Jumper Ivory Alle Mole Horsens er et stort bjerg at bestige

Berry Alle Womens størrelser Funky Jumper Peregrine Ivory Mole

Kategori

Xs Jewelneck Petite p Short Sweater Sort Sleeve End Lands Cashmere Women's OwzqRp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brun Sweater M Neck Crew Authentic 100 Sz Strik Kabel Cashmere Burberry Euc 0wdqnzp0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jumper Berry Ivory Funky Womens Alle Mole størrelser Peregrine
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cardigan Cashmere uld Coat Strikket Oversize Hooded Kvinders Thick Sweater Outwear qX7wgXnd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kyoko Brun Jacket Cardigan Sort M Unique Anthropologie L Sweater Stripped wTnpqnvfad
Sweater Lang Med Kvinders Frakke Lommer Efterår Cashmere Cardigan Loose Nyheder wx4wHXIFq
Peregrine Alle Mole Berry Ivory størrelser Funky Jumper Womens

Jumper Ivory Alle Peregrine Berry Funky Womens størrelser Mole ECnUqBw

Nyeste indlæg

Collar Coat Winter Fur Læder Jakke Outwear Top Women Long Slim Warm ~ Hooded qEIpnIOHw