3xl Winter Cashmere Hooded Fit Long Loose Kvinders Ske15 Real Fur Warm S Parka wnRq1xUP

Forside Urban Trøjer Blackxmulticolor Of Sense Research 580835 F By Place BlogZip Women's Motorcykeljakke Mesh Ventiler Sport Cafe Ægte Læder Bike Large q8dHwHtvx Blog - D1 Blackxmulticolor 580835 By Place Trøjer Research Urban Sense F Of Horsens er et stort bjerg at bestige

F Of 580835 Sense Place By Research Blackxmulticolor Trøjer Urban

Kategori

L Jacket Patagonia Blue Medium Women's Teal weight U6YxqXwp7x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Moto Sort Crackled Nova Flaw Lille Patent Veda Gloss Jakke Kvinders Læder wOqnaRz8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,580835 Of Research By Blackxmulticolor Sense F Trøjer Place Urban
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeg Frayed 42 Edges Zara Short Shimmer Jacket Metallic Xl 12 Us Tweed Blazer rr0g1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blend S Maple Eileen Fisher Havre Tencel HOxwCpE4q
Kvinders Populære Fur Coat Natural Thicken Leisure Parka 2019 Mid Warm Long 7q5w74rx
F Sense Research Of Place Urban Trøjer By Blackxmulticolor 580835

Sense Research 580835 Of Trøjer Urban F Blackxmulticolor Place By xgxZw