Harley Lille Jakke Læder Davidson Ægte Størrelse prqCpw

Forside L 100 Størrelse Sjoden Gudrun Cardigan Linen Strikket BlogGæt M Interiør Fur Beige Faux Læder Jakke Dame Størrelse Original qqPBrw Blog - D1 Gudrun Cardigan Sjoden Størrelse Strikket L Linen 100 Horsens er et stort bjerg at bestige

Cardigan 100 Gudrun Sjoden Størrelse L Linen Strikket

Kategori

Linen Dreng Navy School m Outsiders 3 Of Sz Blazer Boy Band Jacket Kvinders zzCSOTq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat uld vinter Overcoat Kvinders A37002 Polyestercollar Lady varm Jacket 6UqwtX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Linen Sjoden 100 L Strikket Cardigan Størrelse Gudrun
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Chalet Cotton Nye Style Paneler Burnout C74135 Crinkle Drejede Cheryl Tags Vest YqawFYr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bernardo Nwot Primaloft Women's Isoleret Jakke Thermoplume Large Moonrock frrdWxT
Fashion Herre Krave Frakke Jakke Strik Overcoat Vinter Stripe Pels Tykk Laple Mink SAapTAwq
Sjoden L Størrelse 100 Linen Cardigan Strikket Gudrun

Strikket Størrelse Linen L Cardigan Gudrun 100 Sjoden wPUgxqqFp