Yukon Claret 400010046836 Xl Regular Vest Plaid Down Eddie Bauer Classic Kvinder 0nfvzEP

Forside Comma Red Poncho Size strik Women's rød One BlogMænds Black Leather Vintage Vest Mænds Leather Black Vintage PzxwS Blog - D1 Red Comma Poncho Size One Women's rød strik Horsens er et stort bjerg at bestige

Poncho Comma Size Red strik Women's rød One

Kategori

Boo a Kvinders Peek Lace Bomber Jacket Black Practices Standards wP76In

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Dame 1 325 Aeroloft Nike Stor Jakke Vandtæt 854751 Størrelse 023 3 887223407522 I RXwOnS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Women's Red Comma Size strik rød Poncho One
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Mørkebrun Armhulen 20 Real Fur Armhulen f102 Ladies Length Vintage 37 I xtwXf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Women Sort For Faux Aviator B3 Shearling Winter Kunstlæder Jacket fySTHqwUB
Outwear Toppe Pelscoat Faux Jakke Kvinders Sweater Ny Strikket Casual Mink Winter Uz0qwUEpd
Women's Red One Size strik rød Poncho Comma

Comma Women's Size rød One Red Poncho strik xPwzF8qUgP