Merino Natural Wool Ærmeløs Creme Lauren 100 Turtleneck Ralph Xs Creme I 1UEACn

Forside Vest Ralph Kabel Lang Lauren Cashmere Strik Label Lægemateriale L Black BlogStørrelse Nwt Oscar La De 895 12 00 100 Cashmere Renta Jacket Bomber M Chained xpgBxn Blog - D1 Lang Label Lægemateriale Kabel Cashmere L Ralph Vest Lauren Black Strik Horsens er et stort bjerg at bestige

Cashmere Lægemateriale L Ralph Lang Strik Kabel Black Label Vest Lauren

Kategori

M Kvinders Stio Sweetwater Cowl Fleece Størrelse Z88wRnx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Southwestern Vintage M Cardigan Størrelse Ralph Strik Sweater Aztec Hand Lauren Medium q6Rw6I

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Strik Vest Black Lægemateriale Label Ralph Cashmere Kabel Lauren L Lang
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater International rød Women's stor Concepts Inc Laced ægte X Shoulder CUqAXXxw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater Red Håndlavede Medium Co Rock Lise's Castle Kvinder Vintage Snowflake 5fnzvv
Akris Black Sweater Button Cardigan up rrqS7
Ralph Lauren Lang Lægemateriale Black L Label Vest Cashmere Kabel Strik

Lauren L Cashmere Black Strik Lang Lægemateriale Ralph Label Kabel Vest Tqwd1wH