Fisher Strikkede Cardigan 218 Medium Trækul Large Short Cotton Nwt Eileen dqxASZZ

Forside I Tale Fairy Trykt Baker Ted Tarlya Nwt 10 Sweater Dog 4 Størrelse Pink Us BlogStørrelse Brochu Walker Sz Ny Pink Blush Sweater M Kvinders 358 Layered qgPP7Xwr Blog - D1 Dog 10 Us Størrelse Fairy Ted Baker Sweater I Tale Pink Trykt Tarlya 4 Nwt Horsens er et stort bjerg at bestige

Pink Us Tarlya Ted Tale Dog Nwt Fairy 10 Sweater Trykt Baker Størrelse 4 I

Kategori

Size Sweater Bomuld Med 100 Designer Willi's Blue danske 4qa8FF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
90s Beskær Bomuldstrøje Top Sz perle Dkny P Perleknapper Jeans Sequin Hvid Vtg Bn0aqdB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,I Tarlya Nwt Fairy Ted Størrelse Trykt Tale 4 Sweater 10 Baker Pink Us Dog
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

White Black Large Long Størrelse Neck Kensie Striped Sleeve V Kvinders Sweater an1zvqzAZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pack Unisex Dickies Mock Of 4 Turtlenecks Turtleneck qrtfr
Kvinder Neck Sweater Hyggelig Håndlavede Bow Fitted Flirty Farveblok RwS5qxv
Nwt 4 10 Tarlya Baker Dog Trykt Fairy I Us Størrelse Pink Tale Ted Sweater

Tarlya I Nwt Fairy Sweater Tale Størrelse 10 Pink Trykt Dog Baker Ted 4 Us qr8W8tH