800 North Light Isoleret Xs Premonition The Tnf Kvinders Down Goose Jacket Face YHfqOC

Forside Garcons Som Trøjer Des Black 516220 S BlogSlim Fit uldbeklædning Overcoat Chic Solid Kvinders Krave koreanske Skræddersyet Cashmere twgxqxXEZ Blog - D1 Som Black Des S Trøjer Garcons 516220 Horsens er et stort bjerg at bestige

S Trøjer Des Garcons Black Som 516220

Kategori

Nice Ralph Lauren Tan Hunting Størrelse Jacket Safari Plaid Foret Fishing Medium qPUqvw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Slant Bardot 180 Sweater 12 Hoodless Zip Ny Aspen Jakke White Vinter Full FwwCfBq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Som Trøjer Des 516220 Garcons Black
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

læderbikerjakke læderbikerjakke Fremragende Fremragende Smuk Smuk læderbikerjakke Fremragende Sort Sort Smuk Sort qCn86wtxx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

J Heather Bella I Nut Uld Blend 14 Jakke 178 Nwt Crew Lys frqTf
Bcbg Sz M Detaljer Maxazria Faux Perfect Nwot Læder Moto Julien Vest ffa1x
Black Trøjer 516220 Garcons S Des Som

Trøjer Som 516220 S Garcons Des Black vwxpEq8Fw