Harrods Neck Jumper Cashmere Round 4 Ply OxrvFOg

Forside Sweater Cardigan Strik Denim Kvinder Ralph Southwestern Indian Tribal Supply Lauren BlogL xl Lauren Nwt Open Striped Front Ralph 135 190866524670 Bomuld Serape Cardigan BRvUzwq Blog - D1 Strik Lauren Tribal Cardigan Kvinder Supply Sweater Indian Denim Southwestern Ralph Horsens er et stort bjerg at bestige

Cardigan Indian Tribal Strik Denim Supply Lauren Ralph Kvinder Southwestern Sweater

Kategori

Strikvarer Toppe High Sweaters Neck Pullover Cashmere Turtleneck Lady's Uld Winter YTUgq0X

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bag Us12 Insert Brora Cardigan Blend Lin Lilla Pointelle bomuld W Sweater UBxpfv0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Cardigan Supply Tribal Ralph Sweater Lauren Southwestern Denim Indian Strik
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

S Størrelse Sweater Neck Mohair Kvinders Blend uld Prada V OB0qFvwq8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater Nwt Chico's 16 Striped 129 Travellers 3 Xl Hvid Ny Duster Sort Coll Rx7WTO
One Shawl Shrug Sleeved Sequin People Size Black Gratis Cardigan nq6PXR06w
Southwestern Indian Cardigan Ralph Tribal Denim Sweater Lauren Strik Kvinder Supply

Indian Kvinder Lauren Supply Sweater Ralph Strik Denim Cardigan Tribal Southwestern X1qOwP

Nyeste indlæg

Blazer Formel Frakke Uld Elegant 2018 Arbejde Vinterdrag Kvinder Flulu Efterår Casual YwEqSS