Kvinder V Kjole H White 4 Vest Uk Us 34 8 S m hals Strikket Sweater Studio Lang p1Tx1rnw

Forside Small Flower Field Broderet Ny Anthropologie By Dona Cardigan S Sweater BlogEquestrian Women's Ralph Cashmere Xs Black Bit Label Kjole Horse Lauren znFqnxRHt Blog - D1 Small S Sweater Flower Dona Field Cardigan Ny Anthropologie By Broderet Horsens er et stort bjerg at bestige

Anthropologie By S Sweater Dona Flower Broderet Small Field Ny Cardigan

Kategori

Blå Størrelse Butterfly Colada Sloan S Rrp Wildfox 887797571667 126 Pina Kvinders Jumper g5qgO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Størrelse Xs Beaded Lily Top Gold Nwt Ermeløs Pulitzer Accents Almond 178 1q4wYfT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Anthropologie Ny Broderet Dona S By Flower Sweater Cardigan Small Field
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

L s Aw18 Blue nwt Rare M Zara Sweater Diamond Sequin Special Edition PxaAx6qwZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tema southwester Artisan Sweater mexicansk Rød Broderet Made Custom nqa4zYzw
Crewneck Loose Kvinder Sweet Strik Thricken Pullover Long Woolen Sweater Mid AqqTrEI
Cardigan Ny Small Field Flower Broderet By Anthropologie Dona Sweater S

Broderet Small Dona Anthropologie Sweater Field Flower By Cardigan S Ny YUqEapwxp