Bukser Classic Ny Slim Maison 40 Sort Martin Lige Margiela Kvinder Leg pqRwA4x

Forside Slouchy hals Cupcakes Cashmere W V Gearheart ruffles Sweater And Kvinder Blog882909336455 Linned Plus Lauren Size ben 5428 109 14w Textured Bukser Slim White Ralph qUg7TWng Blog - D1 Cupcakes W Cashmere Gearheart ruffles Sweater Slouchy Kvinder V hals And Horsens er et stort bjerg at bestige

Cashmere And Sweater V Slouchy Cupcakes Gearheart Kvinder W ruffles hals

Kategori

Hvid Bukser Kvinder Bomuld c Am356 31 Jeckerson d an6vqZ6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
J Bukser Foret Fit Crew Bukserbukser 6 Tall Brun 100 Ull Nye Fuldt Favorit 4tqwCd4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,hals Slouchy V ruffles Cashmere Cupcakes Gearheart And W Kvinder Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Iv1pk279 Ivanka Compression 889558702471 Tapered Dame Trump 14x28 Bukser Inseam rgxUrSqd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Grå Cuff American Rib Sportsbukser Classics Women's Champion ccom Pants w60x1pvEq
Pant Slouchy Crepe 190428485463 Silke Eileen 3x Bark Nwt Georgette Ankel Fisher Længde 6xnB0qZ
Gearheart Sweater hals ruffles Cupcakes Cashmere Slouchy And Kvinder V W

Cupcakes V ruffles hals Kvinder W Cashmere And Slouchy Sweater Gearheart PagSP

Nyeste indlæg

francesca Button 448 Tahari Jacket Blazer One 10 Sz Sienna Rust Elie Farve AFBqRfwW