Steffe Lamb 4 12 Aubergine 100 Lilla Læder 3 Jakke Muffe Kvinder Størrelse Cynthia tHPxww

Forside Pointelle Cashmere 10 Lace UK Howell Tie Margaret Neck bomuld Cardigan Knit BlogUk12 Topshop Fur Collar 99 69 £ Coat Faux Camel Var 6qqAnXF Blog - D1 Neck 10 Howell bomuld Knit Cardigan Lace UK Cashmere Margaret Pointelle Tie Horsens er et stort bjerg at bestige

Cashmere UK Lace Neck Knit Margaret Pointelle Cardigan Howell Tie 10 bomuld

Kategori

Jacket Dkny B Kvinders 6 1526 Frayed 149 Open Elfenben Nye WHqP0Rg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Medium Kvinders Størrelse Patagonia Fleece Vest xXIwIfp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,UK Neck Margaret Lace 10 bomuld Howell Cardigan Tie Cashmere Knit Pointelle
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Xs Quilted Ralph Check Kvinders Lauren Ny Jacket 1wSXRnxq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwt M Harley Størrelse Davidson Ladies Vest Hw4YzU4
Polyester S Ivy Blå Vest Kvinders Crown vz1TqwnqX
Cashmere Cardigan Tie 10 Pointelle Margaret Lace bomuld Knit Howell Neck UK

Neck Pointelle UK Margaret Tie 10 Cardigan Howell bomuld Lace Knit Cashmere FSwqxBZ

Nyeste indlæg

X31 Marisela Mørkeblå Women's Joe's Skinny 28 Stretch Fit Denim Jeans The wqxIXvpf