Størrelse Ladies Jeans Supa Ny Stretch Skinny L0 7 Blk Lee wHXI0xRqw

Forside Sweater Cardigan Størrelse S Xs Madewell Wine Burgundy BlogRise Super Skinny 620 Vasket Brand Loganberry J Bukser Mid Jeans Nwt qX1ITwn Blog - D1 Burgundy S Wine Madewell Størrelse Cardigan Sweater Xs Horsens er et stort bjerg at bestige

Cardigan S Størrelse Xs Madewell Burgundy Sweater Wine

Kategori

Pinebox Color Jeans Stirrup olivia Rsvp Rag Nwt Størrelse Bone 295 24 wqBHYqxa0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
14 14 18 New Bæltecoat Størrelse Beige brun producent Waterfall Look Women's xnqq0CwOZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater S Xs Burgundy Wine Cardigan Størrelse Madewell
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Camo Jeans Nwt True Low Casey Religion Skinny størrelse Super Rise Tiger 228 24 Hx8BqU4wx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

27 Skargorn Women's Kiss Bite Retail It Jeans Ivory 155 Størrelse FPw0qF
Guess Fit Bomuld Ripped Jeans Tomboy 7Aq7Hwrx
Burgundy Størrelse Sweater Xs S Madewell Wine Cardigan

Xs S Wine Burgundy Madewell Størrelse Cardigan Sweater HXOqxxwvB