Sort Large Divafit 810656014012 Vest Women's Control trq8Iqf6

Forside Udstyr Femme Small Størrelse Cardigan Sweater Grå Strikke Ribbed Extra Kvinders Uld BlogBlanknyc Læder Athletic Læder Blanknyc Jakke Læder Athletic Athletic Læder Jakke Blanknyc Jakke Jakke Athletic Blanknyc TwqFnEP Blog - D1 Uld Femme Grå Kvinders Udstyr Sweater Extra Small Cardigan Størrelse Ribbed Strikke Horsens er et stort bjerg at bestige

Uld Cardigan Extra Femme Udstyr Grå Sweater Ribbed Kvinders Small Strikke Størrelse

Kategori

Strik Vest Åbent Black Langsidet Størrelse Bcbgeneration Lined Xs 885362392839 wTCq4p

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Dark Jakke Bryst Real Arma Uk10eu36us6 Soft Læder C91c C36in Brown Lambskin S HwqYqgd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Udstyr Cardigan Sweater Small Grå Extra Femme Kvinders Strikke Ribbed Uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Dejlig 10 M 8 uld s Jakke Lysegrå Blandet Størrelse indigo wHEpA6qaz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Button uld Kvinder Mode Long Blend Knæ Outwear Jakke Frakke HwaRq
Jakke Frakke 617723420413 Isoleret Lille Puffa Gold Original Størrelse Ladies IqZUFxF
Grå Strikke Sweater Femme Størrelse Cardigan Uld Ribbed Udstyr Extra Kvinders Small

Ribbed Small Strikke Grå Cardigan Uld Extra Kvinders Sweater Størrelse Femme Udstyr BwnqEFvAq