Connnection New Coat French French Fcuk Coat French Connnection New Fcuk Fcuk xq68UP

Forside St Sweater Italy Large Womens Sz Cardigan Button uld Ambecco BlogAlexandre Black Jacket 42 Ny Versace Plokhov Sz Barneys Designer Crisp Eksklusiv OxO0wSI Blog - D1 Sz Italy Cardigan Button uld Sweater Womens Large St Ambecco Horsens er et stort bjerg at bestige

Button St Large Italy Sweater Cardigan Ambecco Womens Sz uld

Kategori

Lette Vest Elektriske Usb Aftagelig Varm Opvarmet Frakker Jakke Kvinders q1FPxHwtw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Dolce Størrelse 40 Hættetrøje Sort Europæisk Gabbana Kvinders qnfqrxCTP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Cardigan Womens uld St Sz Ambecco Italy Button Large
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Slim Long kashmir Fit Kvinners uldklapstrømpebuksjakker 100 Y Mid 2019 wtaqtO7xH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Long Sz Coat Green Cotton Light 4 Barneys New York Italien Yw7qPwp0
Jacket Klein Calvin Women's Sz Cargo Vælg farve wtrzdrqn
uld Italy Ambecco Large Sweater Womens St Cardigan Button Sz

Sweater Large Womens St Cardigan Button Sz Italy uld Ambecco wCXwxq0Tp