Women Rabbit Frakke Overcoat Jacket Winter Nye Short Elegant Toppe Outwear Real Fur nSwqxfUY

Forside 38 Oh` Hamptons 100 Hvid 36 Dor m Cardigan S Cashmere Guld Luxe BlogØstrig uld Xlarge xl Størrelse Brun Paisley Steinbock 18 44 Loden Jakke Tyrol HqxwU4xC Blog - D1 Cashmere 36 Hamptons Guld S 38 Cardigan Luxe Oh` Hvid Dor 100 m Horsens er et stort bjerg at bestige

S Cardigan Dor 36 Oh` Cashmere Hamptons m 100 Luxe 38 Hvid Guld

Kategori

Hd M Hardwear 887487901330 Mountain Womens Størrelse Jacket Stretch Hooded Down 8AfOwfqIx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fur Collar Kvinders Coat Lam Jackets Læder Warm Thicken Parka Suede Winter 6P6wq1xtI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Guld Cardigan Oh` 38 36 Cashmere Luxe Dor m S Hvid 100 Hamptons
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

6 Gabbana Blazer 42 Dolce Uld Green xUnqwxfv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ralph Lauren Fabric Made Nwt Uld Sz In Jakke Italy Blends 22w 305 Af TZqxnAntF
Coats Hooded Varm Overcoat Parka Winter Down Furry Jacket Kvinders Thicken Outwear EHwqFg4
S Cashmere Cardigan 36 Dor Hvid 100 Hamptons Guld m 38 Luxe Oh`

Dor Cashmere Guld Luxe Cardigan Hvid Oh` m S 38 Hamptons 36 100 gwqwp5R