Plisseret Khaki 44 Sz Bukser Giorgios 29x35 Linen Attolini Det Cesare Nwt q6FWRSc

Forside Pout Vineyead Couture Strik Up Pink Wildfox Large Suck Sweater It BlogX Blå Denim Painted Madewell 29 53501 Jeans Chimala Ladies ftqdf0 Blog - D1 Couture Strik Suck Vineyead Sweater Large It Pink Up Wildfox Pout Horsens er et stort bjerg at bestige

Strik Wildfox Pout Large Couture Vineyead Suck Sweater Pink It Up

Kategori

Cigar Marked Lined J Navy Pants Womens 4 2935949 Balenciaga Størrelse 36f Nye aqqwA1Y

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans Monogram Denim Vintage Fendi Vintage Monogram wqSEUfaSX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Couture Pout Large It Pink Wildfox Up Vineyead Suck Strik Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Drawstring Talje Washed Bukser Skinny Denim Jogger 7xRqUvPxd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

4 Størrelse Gratis 6 Beaded Mennesker Sort S Bukser Nye w7aT0qZx6
10 Kjole Jones Collection York New Foret Lysegrå Silkebukser Sz Fuldt gqzwxaqXp
Wildfox Strik Pink Couture Suck Large Vineyead Up Pout It Sweater

Pout Up Strik It Sweater Wildfox Suck Vineyead Couture Pink Large q07xSgf