1 Fairtrade Bomuld Cardigan Organic 100 H155 Himalaya SzfpqwSd

Forside Short Strik Loose Woolen Pullover Thicken Dame Crewneck Solid Sweet Sweater BlogLarge Simpson længde Clasp Jessica Down Coat Women's Closure Mid W pqxxgCwzd Blog - D1 Thicken Sweater Dame Loose Solid Pullover Woolen Crewneck Strik Short Sweet Horsens er et stort bjerg at bestige

Pullover Thicken Woolen Loose Short Sweet Solid Strik Crewneck Dame Sweater

Kategori

Heather Small Sportswear Sort Black Nike Women's Jacket Knit wxXHdq0Zq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Anatelier 38 Hvid Anatelier Jakker 000951 Jakker Hvid 000951 38 wUIU8vBq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Woolen Crewneck Thicken Pullover Sweater Strik Solid Sweet Short Dame Loose
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lamb Eu 12 8 Blazer Storbritannien 40 Velours Us Akris Jacket Brown apqFPF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Landau Ny Adrienne Kanin 450 Hvid Vest Pels Jakke 4Ozdcq
Face Grizzly Medium Womens North The Large Jacket q5x07vw
Short Loose Dame Woolen Thicken Sweet Pullover Crewneck Strik Solid Sweater

Strik Thicken Sweater Pullover Woolen Solid Loose Short Crewneck Sweet Dame wUzTx1qn1

Nyeste indlæg

New Studded Cut Robins Jean 30 Women's Silver Boot Sz B6aTw5q