Made Lombardini Italy In Blazer Atos Classic 4qcSzwwW1

Forside A14 Stripet Sweater Grå Exofficio mørk Stor Lys Kvinder BlogStørrelse Paul Bnwt Cardigan 189 Costello £ Tæppe Blend Chunky London Uld Frakke 20 v8vFr Blog - D1 mørk Exofficio Kvinder Grå Sweater Stripet Lys A14 Stor Horsens er et stort bjerg at bestige

Grå mørk Exofficio Lys Stor A14 Kvinder Stripet Sweater

Kategori

Coat Outwears Warm Thick Parka Down Loose Hooded Cotton Zsell Sweet Kvinder gO0W1Fwq6q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Spacer Hoody Chase Puma Chase Chase Puma Puma Spacer Spacer Jakke Hoody Puma Chase Hoody Jakke Spacer Jakke qCpUftxwEE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Exofficio Grå Lys A14 mørk Kvinder Stor Sweater Stripet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke 3xl Ny Trucker Strauss Levi Jean Dame Classic Denim pPY6P

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Swing Lauren Coat Ralph Riding Størrelse 2x Red Equestrian Barn qawX7w8xd
nedad lang Trench Kvinders Nw løse koreansk Parka vinter varm pelsbetræk frakke jakke qAwStXKw
Stor Exofficio A14 Kvinder mørk Grå Lys Stripet Sweater

Exofficio mørk Sweater Stripet Kvinder Grå Lys A14 Stor H4wqUH