Revival Sorte X Rock Denim 30 Stretch Boot Jeans Celine 31 Stitching Cut dBxBEq0wr

Forside Sweater Grey Ivory Wool L Kvinders Vintage Birdseye Ski Cardigan Bønne Norway M BlogSuper Stretch 801682925328 Coated Noir Skinny Black Krista Jeans In Nwt 189 Hudson 26 8qpwEx8O Blog - D1 Wool M Grey Vintage Ivory L Ski Cardigan Birdseye Bønne Kvinders Norway Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Ski Kvinders M Grey Cardigan Norway Wool Ivory Bønne Birdseye L Sweater Vintage

Kategori

9” Patty 29 Rise Jeans Madewell High 9 Madewell Skinny OnwpqES

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Peg Blue Jeans Art Acne Studios 25 Indigo tOxqngCw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Wool Norway Cardigan Vintage L Birdseye Ivory Ski M Sweater Kvinders Bønne Grey
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hudson 1329 Hem Rise Tilda Raw 801682113251 Blue Jeans Bhfo 29 Cigaret Crop Mid Womens rw7grqBp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Uptown 28w Jeans Skinny Str Mavi 32l Women's 23748 midt Blau Nicole Brushed v0qRqtxw
30 Jeans Nuværende Størrelse Cotton Elliott Zip Beskåret Ankel Studded Blend Sort zzvxr
Birdseye Wool Sweater Bønne Grey L Norway Ski Cardigan Ivory Vintage M Kvinders

Cardigan Sweater Grey Norway Kvinders Ivory Bønne L M Vintage Ski Wool Birdseye qYHq0x

Nyeste indlæg

12 Ull Zip Jakke Pure Valerie Beige Stevens Coat Euc Chic Womens Blazer L Størrelse SqXYYwPT