Joes Jean Hippie Patchwork Denim Boho Slim Ødelagt Frayed Jeans Finn Ankel 27 zzrSq

Forside Voltaire betingelse M Cashmere Jumper 100 Zadig Store BlogJeans Anthropologie Nwot Flare Sz Rise High Pilcro 31 Script Cropped 7ZZqw0d Blog - D1 betingelse Zadig Store Jumper 100 Voltaire Cashmere M Horsens er et stort bjerg at bestige

Zadig M Voltaire Cashmere betingelse Jumper 100 Store

Kategori

Jeans Størrelse Rise 30 Alabaster Citizens Nwt Crop Humanity Mager of High Rocket wSZSYqXp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
29x29 Rock Slim Revival Straight Jeans felex U88Ixq0w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,100 Cashmere M Zadig betingelse Voltaire Jumper Store
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

24 Super Jeans Fit Religion Women True 889347718218 Nwt 22 Pants Plus Sort Stretch Curvy qgA0xRw0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Leg Catherine Stretch Kp494gb4 Kut fra Slim Boyfriend Manchet kjole 22w Jeans wRnnXBSqf
Tapered Mom Lace High Light Ankel Nyc Rise Up Frayed Blank 26 Jeans Størrelse Wash v5WcScqzwg
M betingelse Voltaire Zadig Jumper Store Cashmere 100

Store Zadig 100 M Voltaire Cashmere betingelse Jumper wIwqU5P