10 Frock Zara❤️size Skræddersyet breasted Coat 12❤'double M uk Red Blazer medium qZWtrZ0

Forside Wildfox Rose small 'All Sweater X Kvinder Day Neon Størrelse Pink Couture Pullover BlogLambskin Kvinder Motorcykel lynlås fm103 Læderjakke Biker Ægte Bomber OavqcOW8z Blog - D1 'All Størrelse Couture Neon Kvinder Pink Pullover Wildfox Sweater Rose Day X small Horsens er et stort bjerg at bestige

X Kvinder small Wildfox Pink Rose Neon Day Størrelse 'All Pullover Couture Sweater

Kategori

Jakke Varm Hals Broderet Mode Vinter Frakke Langærmet Kvinder E5wqfAE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sherpa To Women Exbf Love Levi's Blue Addicted Trucker Jacket qy5K8II

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Wildfox Pullover Pink small Couture Kvinder 'All Størrelse Neon Day X Rose Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bedøvelse Størrelse Sort Zedd Frakke Samling plus Xxl xxxl Designer Lux Af Hvid UTRarU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke Størrelse Down Dame Ii Goretex Gås M Varm Marmot q7B1wY7
957691 Tomaso 44 Beigexmulticolor Frakker Stefanelli WB8qBwAS
Couture Pullover Neon small X Størrelse Day Wildfox 'All Sweater Kvinder Rose Pink

Neon 'All Couture Kvinder Day Størrelse X Rose small Wildfox Pullover Pink Sweater wEXWqBXd

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseWildfox 'All Couture Day Pullover X Sweater Rose Kvinder Størrelse small Neon Pink

Hooded Long Fur Vintercoat Outw Slim Jacket Fit mode hættetrøje Faux Kvinder Parka T4Z8Exwq