Legging For Navy 7 menneskeheden White Skin 31 hele Beskåret Skinny Jeans Nwt Second aHpBHqwc

Forside Storybook Jacket Sweater Cardigan Blue Kænguru Australien Koala 1x Hsn Knits BlogWash Mid Kvinder 18 Jean Lands 4894540000813 Nwt Straight End Rise Indigo Medium Størrelse nORnIxqv Blog - D1 Blue 1x Kænguru Hsn Knits Cardigan Koala Jacket Storybook Australien Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Kænguru Australien Knits Jacket Storybook Cardigan 1x Sweater Koala Blue Hsn

Kategori

Nwt Jeans 28 Slim Stevie Ankel Ag rise High Gbz Straight 8qn8ArFvzx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Sz 34 Autentisk Flare 28 T Jeans Joey True Disco Religion X thor1 Big Vic zx0Srz7Y

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kænguru Blue Hsn 1x Knits Cardigan Australien Sweater Storybook Koala Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans Snor Wmn' Rrp Ny med Kvinder Hip star mærker Raw 330 Flare G 'Low pw41q1AF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

31 Jeans Goldschmied Størrelse Us New Leg Cigarette Stilt Ag Adriano Brand fR8nwCqPC
W28 Womens Flare 35572 Jeans Stretch Blue Wrangler Retro L34 n6HxYwwv
Blue Sweater Australien 1x Koala Kænguru Knits Cardigan Storybook Hsn Jacket

Australien 1x Hsn Jacket Koala Kænguru Sweater Blue Knits Cardigan Storybook AAwUxqHXzf