Pullover Folk Large Sz Sweater Gratis Ribbed Blue Asymmetrisk Strik Downtown Nye fwxPqH7OZ

Forside Jacket Cashmere S Sweater New Collection m Colorblock Nordstrom 598 Uld Blogm Beskåret Ribbed H Sweater Neck Nude Mock d6X6wUq Blog - D1 New Sweater Collection Cashmere Uld Nordstrom m S Colorblock 598 Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

New Collection Jacket m Sweater Uld S Cashmere Colorblock Nordstrom 598

Kategori

Strikket Jacket Coats stil koreanske Outerwear Loose Kvinders Cardigans Sweater qxT1H00wE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Neon And Joss Størrelse Sweater Pink Florence tBxq8gw7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld Jacket Sweater Colorblock Cashmere New Collection Nordstrom S m 598
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

139 Cashmere Heliotrope Blue 2 100 Club Nwt Turtleneck lags Charter M xqUzIOz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

S Nwt Striped Sz Sweater 6 4 Talbots Tilbage Button wqqZr
Størrelse Rød Jumper Bnwt Bashful Womens Superdry Jule 8 Holly Strik 6PqBOnfw0
Jacket Colorblock 598 Uld Sweater Nordstrom Collection New m Cashmere S

S Collection Nordstrom Colorblock New Jacket Uld Sweater m Cashmere 598 07v5Pxn

Nyeste indlæg

Frakke Ekspedition Røde Large L Fur Trim Faux Hood Puffer Kvinder Lange Fahrenheit UBqZ0nwXA