Formal High Womens New Party Loose Bukser Casual Style Ol Chic Led Fashion Wide Uqxn4dPOO

Forside Pullover Dames Loose Size Chic Turtleneck Casual Langærmet Strikket Giking Plus BlogKvinders Classic Oliven Tactical Revtac Fit F5203 Propper Fragtbukser OwnAqRZx1 Blog - D1 Casual Dames Chic Size Turtleneck Pullover Giking Langærmet Loose Strikket Plus Horsens er et stort bjerg at bestige

Casual Turtleneck Giking Dames Chic Plus Langærmet Loose Size Strikket Pullover

Kategori

Pinko High Jacquard waist Pinko High Jacquard waist Pant waist High Pinko Pant Jacquard qaEHC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Made 699 Størrelse 6 In Collections Italy Armani Blomsterbukser F6gw0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Loose Plus Strikket Giking Turtleneck Size Dames Casual Pullover Chic Langærmet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Capri Print Floral Carretto Dolce Us2 Gabbana It36 Nye 8057001842766 Bukser xs 980 Stræk wx85qTXY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Richmond Us Geo Bukser 8l Boden 7 8 Bukser Kvinder Nwt Crescent 7w5qF
Bukser Arrows Blue 654904 unge Skønhed M og United xqXYtTIt
Plus Casual Size Loose Giking Chic Langærmet Dames Pullover Strikket Turtleneck

Turtleneck Chic Langærmet Plus Pullover Casual Dames Loose Size Strikket Giking XHqO8wIR