100 Fuldt Talbots Sildben Sort Pants Petite Vævet Uld Foret Hvid 6p Grå O1UaqR1vw

Forside M Ved Sweater C 100 hals lag 158 Skifer Ny V Størrelse 2 Cashmere Bloomingdale BlogUs Kvinderbukser Gant Farve 414524 Bo Hvid 1201 nwwtUYqPx Blog - D1 158 Sweater C lag M Skifer Ny 2 Bloomingdale Cashmere Ved Størrelse V hals 100 Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater M Ved 100 Bloomingdale lag Ny C Skifer Størrelse 2 hals 158 V Cashmere

Kategori

Women 2 Grey Heather Sz James Medium Nwt Sweatpants 225 Pocket M Perse Relaxed gX4z4qw0Y

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cargo University Straight i Pant Wonderwink Louisville Leg Women's x5YOOFwP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M V Cashmere Ny hals Størrelse 2 100 Sweater lag C Skifer Bloomingdale Ved 158
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

9627 27 Flight Runaway Cargo Jogger Ankel Bhfo 801682085404 Pants Hudson Zip Womens White SPxnwzp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

X Vask Republic 28 Jeans Sz Mørke Lige Rock Costello ben 30 wPP6z
12 Bukser Stretch High Fab Størrelse Navy Use 14 wqHYWxPU
Størrelse C Ny lag 2 100 Sweater Skifer Ved Bloomingdale V hals Cashmere M 158

2 C 158 Ved 100 M Bloomingdale hals Skifer Ny Sweater Cashmere lag V Størrelse ZAIgg

Nyeste indlæg

Shipping Woman's uld Hooded Navy Old Grå Free Coat Blend Jacket Large Størrelse q651nPC