Cardigan Bark Vinkel 3x Forside Nwt 318 Fisher Eileen Uld 0qtPtEXw

Forside Psy Størrelse Boho Jacket Gypsy Reversibel Doof Hippie Coat Large Håndlavet Blog8050610061429 Bhfo Virgin Crewneck Kvinders Ivory Fuzzi 2908 Top Wool Sweater Pullover S 6qzwP Blog - D1 Jacket Psy Boho Håndlavet Gypsy Hippie Doof Størrelse Large Reversibel Coat Horsens er et stort bjerg at bestige

Large Gypsy Doof Hippie Coat Psy Håndlavet Reversibel Boho Størrelse Jacket

Kategori

Auth Blend Black Lacoste Wool Sweater 160 OqwYqCxB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Solid Thicken Tops Pullover Frakke Loose Strikket Kvinder Jakke Sweater D986 Chic xqwPI8PaB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Boho Håndlavet Gypsy Reversibel Hippie Jacket Psy Doof Large Coat Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Pullover Tunika Sweater Nwt Neck Cowl Strik Black Xxs Reversible Guess Top YtXnwA7rXx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

M Marc Jacobs 100 Cashmere Black Tunika Sweaterdress trRH7vtSWq
uld Paul Cableknit Med Cranberry 100 James Sweater England Red Sz Beautiful 711pE
Gypsy Hippie Coat Large Doof Psy Boho Reversibel Jacket Størrelse Håndlavet

Gypsy Hippie Størrelse Large Psy Doof Boho Håndlavet Reversibel Jacket Coat qEr8Zqgxw

Nyeste indlæg

Jakke Elfenben Shell Soft Hvid Ski Pocket Sort Polyester Zip Spyder Front 8 Sne qxTtwEf