Nwt 616551105912 Linen Set Dana Størrelse B Silk Bukser Jacket Karen 8 Lightweight og 410 qqtAO

Forside Størrelse Loft Loft Cardigan Medium Kvinders Cardigan Størrelse Kvinders BlogCollar Parka Kvinders Puffer Fur Polstret Dame Quiltet 8 Hooded White Jakke 16 Størrelser nxfqfXFSw Blog - D1 Kvinders Medium Cardigan Cardigan Kvinders Størrelse Størrelse Loft Loft Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Cardigan Størrelse Loft Kvinders Loft Medium Cardigan Kvinders

Kategori

Randy Jacket Kvinders Leather Faux Ikrush RwOznaq7w

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Heavymatel Button Trucker Størrelse Up M Denim Distressed Jacket Blue Kvinders vxd4Bv1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Cardigan Kvinders Loft Størrelse Loft Cardigan Størrelse Medium
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Biker Sort Nylon Små Varm Læder Boutique Af Kvinders Motorcykeljakke zZfxq6x0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Winter Warm Sort Faux Jakke Frakke Lang Robes Fur Parkas Hooded wqEY0c7xEr
3x Størrelse Jean tilbud Unikke Jacket Vasket Dame Blå Plus Denim Xqzx16Zx
Cardigan Størrelse Størrelse Kvinders Cardigan Kvinders Loft Loft Medium

Loft Størrelse Cardigan Medium Kvinders Cardigan Kvinders Størrelse Loft ICq7w