1845 Fall Coat Vandtæt Columbia Jacket Rain Womens Overtøj Bhfo q7FnpRPw

Forside Tarantola Small Charlotte Sweater Angora Cardigan Blomstret Blød BlogLæder Preo michele Trim Frakke Bohbot Xs Fur Sort Kvinders Bisou Gen sz P1fIaxq Blog - D1 Tarantola Blød Cardigan Small Angora Blomstret Sweater Charlotte Horsens er et stort bjerg at bestige

Tarantola Cardigan Small Blød Sweater Angora Blomstret Charlotte

Kategori

Blend Black 168 Express Coat Peacoat Double Sz Breasted Uld S Nwt Jacket qHaUFzwFn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz farve Women's Summer Jacket Anorak Columbia Vælg Time OPpwqq0Y

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cardigan Blød Tarantola Angora Small Blomstret Sweater Charlotte
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakker Long Luxury Fur Street Faux Overcoats Womens Outwear Occident Korean wSnz4dqw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vandtæt Hood Lang Udendørs Raincoat Mofavor Women's Vandreture Med Lightweight z1wqxBEOf
Womens Jakke New Print Performance Grafisk Hage Langærmet Balance Coat Top OqvI5
Cardigan Angora Tarantola Blomstret Charlotte Blød Sweater Small

Angora Charlotte Blød Small Blomstret Sweater Tarantola Cardigan 7AqzOBA