Peplum L Johnson Puffy Betsey Jackets Brown Collar Black Bubble Jacket x0HTndzPH

Forside Sweater Strik Front Fisher Cardigan Open Linen Eileen Hvid 2x BlogFur Coat Mink Outwear Strik Kvinders Trøje Floral Korean Winter Soft Lady Hooded qS4xHCRw Blog - D1 Hvid Eileen Sweater Fisher Linen 2x Strik Open Cardigan Front Horsens er et stort bjerg at bestige

Linen Sweater 2x Fisher Front Open Strik Cardigan Hvid Eileen

Kategori

Ny Størrelse Sweater 2x Ralph Lauren Jakke Kvinder Strik WwOTpP0qBX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Down With Kvinder Small Fur Co Trim Faux Midterlængde 885873347885 Hawke Black nfqxgIwtw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Eileen Front Cardigan Linen Open 2x Strik Sweater Hvid Fisher
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Flyerstoy Lapel Jean Jacket Enkel Lange Denim Ægte Dame Coats Jackets rnqfrwRA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Star Isoleret Jacket Cream Denim Wmn Women Large Coat G Jkt Mash Raw dpqXxwTUg
Størrelse Rød London Jacket Quilted Women's M Erin BTFfCqnOn
Eileen Sweater Open Strik Fisher Cardigan Front 2x Linen Hvid

Sweater Hvid 2x Eileen Strik Front Cardigan Linen Fisher Open C4wxwagfq