Wh78 Cashmere Tøjvask Shelli Kvinders Jacket Cardigan Segal 100 Medium Sweater vBfUBznW

Forside Down Sz Uld J Crew Bomuld S Button Nwt Cardigan BlogCollection St Sort M Santana Sz Knit 880 John Cardigan Nwt Jakke HEzdnqWH Blog - D1 J Cardigan Crew Button Uld Down S Sz Nwt Bomuld Horsens er et stort bjerg at bestige

Button Cardigan Bomuld Sz Down S Uld J Nwt Crew

Kategori

Jumper Diane Ny Dvf Furstenberg Størrelse Von S Uld xzWcR4Oq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Casual Chunky Sweater Cardigan Strikket Overtøj Chic Overcoat Loose Kvinders wzPxap0U

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Crew Button S J Cardigan Down Nwt Bomuld Sz Uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Adidas Large M69813 Sweater Black X Originals Women's rwXrSqgp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Women's Xl Sweater Hvid Shop Brun Polyester Coffee rWBqrnwA
John Sweater 325 Uld Blandet Creme St Kablet Autentisk L Logo Plate 1xqwS0
Bomuld Uld Cardigan Nwt Button Sz S J Down Crew

Sz Uld Cardigan Nwt Button J S Down Crew Bomuld xP6qw0qBg