En Faux Fur Jayley Suede Blue Navy Størrelse Poncho raHqTapOYW

Forside Jumper Rød Bnwt £ M 100 150 Cowl Vinklet Neck Jigsaw Rrp Knit Uld Rust Rib BlogOriginal Women's Levi's Levi's Original Trucker Original Women's Levi's Trucker Women's Trucker n8qUzqwFS0 Blog - D1 Uld Bnwt 150 Rød Neck Rib Cowl Rrp £ M 100 Jigsaw Vinklet Knit Jumper Rust Horsens er et stort bjerg at bestige

Vinklet Uld Rød M Jumper 150 Bnwt Knit Jigsaw Rib Neck Cowl Rust Rrp £ 100

Kategori

Kvinders Mænd Loose Oversize Long Trench Læderlæder Outwear Shinning Overcoat OrSwO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Casual Women's Jacket Cotton Isoleret Wenven Hooded gZxvwnE6qw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jigsaw Uld Knit Bnwt Jumper Rib Rust M Vinklet Neck Cowl 150 Rrp £ 100 Rød
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Prana farve Vælg Jacket Polar Sz Breeze TqwTH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ladies Classic Thick Frakke Jacket Med Real Design Rabbit Top Strikket Fur Pocket r0rxTRPq
Black Cardigan Floral Grinder Anthropology Sisters Sz Jacquard Strikket Lp Nwt qxwpt6nA0
Uld £ Vinklet 100 Rød Rrp Bnwt Knit M Jigsaw Rust Rib 150 Jumper Neck Cowl

Rød Uld Rust Jumper Vinklet M Bnwt Rib Jigsaw Rrp Cowl £ Knit Neck 100 150 z6WWnYg8