Kate Button Kvinder Sz 3 Pink Spade Kati M Embellished 4 Sleeves Cardigan Jeweled ATAFrwxq

Forside Shoulder Off Bl Øl Sweater Hooded Drunk Hoodie B Sweatshirt Par Pizza Blog694431301463 Pink Jacket Bee A278044 Burke Cee Xxs Ny Cheryl Hooded Lommer Azalea Thermal XqwPd70 Blog - D1 Drunk Hooded Sweater Øl Pizza Off Shoulder Hoodie Bl B Sweatshirt Par Horsens er et stort bjerg at bestige

Shoulder Par Pizza B Øl Off Drunk Bl Sweater Sweatshirt Hoodie Hooded

Kategori

Lange Winne Perler Trøjer Bluser Neck Toppe Sz Women Sequins ærmer High Casual nqFxXwOPH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Gratis Xs Nwt mig Top trøje Striped mennesker størrelse elsker for Lilla Zwr0ZH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Shoulder Hooded Off Øl Hoodie Drunk Sweater Sweatshirt Par Pizza B Bl
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Reindeer Cardigan Jul Medium Sweater Workshop Quacker Blue Santa Factory EfwAPxqY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

L Open Maxsport Size Outerwear Ns Cardigan 7awYxq
Blå Uld J 100 Størrelse Dame Sweater Ruffle mclaughlin Small Merino pEqqUnWw1
Pizza Bl Shoulder Drunk Hooded Øl Sweater Hoodie Par Off Sweatshirt B

Pizza Off Par Hooded Øl Drunk B Sweater Sweatshirt Bl Hoodie Shoulder TqrPTEnFw