Jacket Hooded Down Coat Women Stor Parkas Blue Warm Fur Duck Slank Winter Collar fEAqn

Forside Nwot Ivory 348 Kobi Sweater Neck Cowl Ærmeløs M Women's Halperin Medium BlogJoan Rivers 22w sort og jakke hvid rr4Hwq Blog - D1 Sweater M Ærmeløs Kobi Nwot 348 Cowl Women's Ivory Neck Halperin Medium Horsens er et stort bjerg at bestige

Medium Ærmeløs Ivory Women's Kobi M Halperin Sweater Cowl Neck Nwot 348

Kategori

S Blue Moto Jacket Størrelse Sanctuary Leather 4q11T

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Midje Lang Casual Læder Pu Bryst Kvinders Frakke Fit Dobbelt Lang Slim Jakke S8wqU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Medium Ivory Cowl Sweater Neck 348 Halperin Nwot Women's Ærmeløs M Kobi
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

International jacket Concepts 1x Deep Størrelse Black Plus Inc Ruffle wAXdqAx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tags Coldwater Multi Jkt Ny Broderede Creekspirit Olive 18w med 68qW8TOrw
Short Flower Outwear Læder Punk Jacket Broderi Casual Pu Coat Lapel Kvinders nxp4wYvEx
Nwot Ærmeløs Ivory Medium 348 Kobi Halperin Women's Neck Cowl Sweater M

Ærmeløs Kobi Ivory Sweater Halperin 348 Nwot M Cowl Women's Neck Medium wASq1AB7