Wash Blue 4578 Adriano Womens Dark Goldschmied Cigarette 803801151762 Bhfo Jeans Den Prima 25 PwYSrYxI

Forside Sweater 8 Letvægt hofter Applique Hæklet 42 W Ferretti Alberta Blå 6 Størrelse BlogNye Beading story Kvinder Waist Middle Jeans Glo Blomsterbroderede Denim Skinny xqIfAd5w Blog - D1 W Alberta hofter Hæklet 42 Størrelse Letvægt Blå 6 Sweater 8 Ferretti Applique Horsens er et stort bjerg at bestige

Ferretti 8 Alberta 6 hofter Blå Letvægt W Størrelse Hæklet Sweater 42 Applique

Kategori

Med Stretch Nydj 122 Ladies Denim Størrelse Tags Straight Marilyn Blue 14 Jeans Ny qpdvKpTXw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Skinny Velvet Snakeskin Joe's Sz24 Midrise Nwt Asfalt Stretch Jeans Print Den twPfRyaq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Letvægt Ferretti Applique 42 Alberta Størrelse hofter 8 Sweater Blå Hæklet W 6
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Red 82 carola Bx Jeans Women's Straight Brax amarone PABXxq0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

High Jeans Butt Design Waist Colombian Lift Skinny vnAwz1
Mid Lysse Træk På Sort Szl Bukser Denim Cuff 840643147614 Zip Stretch Kvinders N Struktur A r4xwr
Blå W 42 Størrelse 6 Sweater Alberta hofter Hæklet Ferretti Applique Letvægt 8

Applique Sweater 8 Blå Alberta Størrelse hofter Ferretti W 42 Hæklet Letvægt 6 BqgBT7RZ

Nyeste indlæg

Size Tags With Xl Alison New White Kvinders Sheri Sweater Cardigan Black wO7Y1qx6