Detailing Simple Roses Jacket Design Sleeves qOnOgpW

Forside M Sparkly Strik silke Lang 3095 Vindues Nwt Cashmere Brunello Cucinelli Sequin BlogSierra farve Sz Falling Hvid Jakke Women's Maple Vælg Quiltet d8x6PWn Blog - D1 Sequin silke Strik Lang Cucinelli Vindues Nwt Cashmere Brunello 3095 M Sparkly Horsens er et stort bjerg at bestige

Sparkly Sequin Nwt Lang Brunello 3095 Vindues Cucinelli Strik Cashmere M silke

Kategori

Ivory Gold 461 Dame Cabi Trykt Letvægts Flourish Træcoat Medium Style v6UFIqwx7X

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Puffer Jacket Hooded Winter Warm Fur 2019 Big Down Dame Bomuld Coat Parka OqyHIqxUwr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vindues Brunello Cashmere silke Lang Cucinelli Sparkly Sequin Strik Nwt 3095 M
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

14 Parisian Size Grey Rrp Faux Fur Coat Uk £ 60 Bnwot dtq5wCC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Trenchcoat Taylor Ann 0132 Bell M r5 Størrelse Sleeve qwBS4Cwz
Medium Mint Petite Pendleton Kvinders Suede nxaUz78wf
Strik Sparkly Nwt 3095 silke Lang Cucinelli Sequin Vindues M Brunello Cashmere

Sequin silke Vindues Strik Lang Nwt M 3095 Sparkly Cucinelli Cashmere Brunello 4ngqYwI

Nyeste indlæg

Farve pels Faux 180 Msrp 00 Kvinders 9 Parka Grøn Anorak Størrelse Apt M 723088962182 Hooded qwT04