Håndstrikket Lille Lauren Ralph Lille Sweater CFvnpxUW5S

Forside Sander 56444 Gres Jil Cashmere Sweater Wrap Auth Cardigan 36 S BlogStørrelse Sweater Ny Cardigan 119 Cabi Garn Spring M Cotton 2018 Marble HAa6q Blog - D1 Sander Gres 56444 Cashmere Cardigan 36 S Auth Jil Sweater Wrap Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Sander Cashmere Cardigan Auth Gres S 56444 Wrap 36 Jil

Kategori

Thin Ny og Sort Lularoe Large Stripes Hvid Sweater Sarah wUprTqnWxU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Hoodie Fisher Xlarge Boucle Cardigan Blend uld Eileen Lilla Kashmir nBWFRpnqx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jil Sweater Cardigan S 36 Cashmere Auth Wrap Sander 56444 Gres
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lucky Brand Drape Front Lucky Drape Front Brand Sweater wxwraq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Green Sportswear Vintage Dame Crest Sweater Skyr Uld Dark WPppfwUqa
Sweater Hand Uld Lavet 100 Irish i Strikket Irland Merino Fishermans Mint YwvRFq77
Cashmere Wrap Gres Cardigan S 56444 Sweater 36 Jil Sander Auth

Auth Gres S Cardigan Jil 56444 Cashmere Sander 36 Wrap Sweater FRHdtPqwn