Women's 27 Jeans Straight Excell Ankle Sutton Wash Sz High Debbie Rise Joes x7Zqw8YS8

Forside Reduceret Af Bnwt Women's 14 New Størrelse Uk Rrp Cardigan Olsen 30 £ Black 89 Blog6 Vines Denim Vineyard Wash Flared Jeans Nwt Sz Fog Zqw5pU88 Blog - D1 Af £ 14 Rrp New Women's Cardigan Olsen Uk Black 89 Bnwt Reduceret Størrelse 30 Horsens er et stort bjerg at bestige

£ Rrp Women's Cardigan 89 30 Olsen Reduceret Black Størrelse Bnwt Uk Af New 14

Kategori

156 521 Mccarthy Jean Kontrast Ny 10 Zip Melissa Blå Charmerende Pencil Seven7 742309630457 6AFqnUPnH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
30 32 Straight 164 Sort Bukser Evisu Jeans Bleached W29 Rrp Kvinders £ Logo Oq6zp8SO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,89 Rrp 30 Størrelse 14 Cardigan £ Women's Bnwt New Af Olsen Reduceret Black Uk
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

134 Størrelse Nydj 8p Boyfriend retail Jeans Stretch Petite vrw0qrI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

pyntet Italien krystaller med i Skinny Jeans lavet OBqpPcWnz
Jean Casablanca Pant Adriano Black 29x34 Bukser Ag Kvinder Goldschmied 14AqY
Rrp 14 Bnwt Cardigan Uk 30 Black Størrelse Women's New Af £ Olsen Reduceret 89

Bnwt Størrelse New Olsen Women's £ Black 14 89 Reduceret 30 Af Cardigan Uk Rrp rrHSTq