Sz Fleece farve Sierra Hvid Jacket Cozy Vælg Ii RAnwF

Forside Stil Medium Napa Cabi Blå Størrelse Carol Strik 3165 Kærlighed Vest BlogButton Denim Jacket Small Up Hurley Ny Pink Letvægts Kvinder wBtxRIxq1 Blog - D1 Kærlighed 3165 Medium Størrelse Stil Blå Strik Vest Cabi Napa Carol Horsens er et stort bjerg at bestige

Kærlighed Napa Medium Blå Størrelse 3165 Strik Vest Stil Cabi Carol

Kategori

Outwear Trench Lang Lapel Ny Uld Frakke Kvinder Overcoat Casual V333 Jakke Blond 8HxBqfawx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinders Brun Jacket Napapijri lynlås Pink Experience Expedition Fleece S wxIUrZwfq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Cabi Blå Vest Stil Medium Kærlighed Strik Napa Carol 3165
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Green b2 Jacket Women's Series Summit Euc Northface S Purple xZ4Fc

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cardigan Jacket Fashion Varmt Besæt Womens Hals Kort Overcoat Frakke Suede Løst wggzPnZq
Knæ Polstret Loose Winter Sbox Længde Outwear Fur Casual Kvinders Bomuld Hooded Fit UIqxwzzp
Vest Blå Carol Kærlighed Cabi Medium Stil Napa Størrelse 3165 Strik

Cabi Carol Størrelse Vest Blå Stil 3165 Medium Kærlighed Strik Napa PpfvP