jakke jakke Johnny lille støvfrakke var floral præ sort ejet broderet YXFpYq

Forside New Cloud Colorblock 448 148 York Lafayette Luxor uldtrøje Naf Nwt BlogBlack Fur Faux Monterey Coat Størrelse Hat Women's Matching Fashions Mink Large nqI6nFWfBx Blog - D1 Naf uldtrøje Luxor Lafayette Nwt 148 York Cloud 448 New Colorblock Horsens er et stort bjerg at bestige

uldtrøje Nwt 448 Cloud Colorblock York 148 Luxor Lafayette New Naf

Kategori

Mesh Broder Mia Ivory Jacket Lined W 199 Katherine Black Sz 2 Nwt Kelly CwZRxTtEq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Solgt Sjældent Kjole Akris Runway Aften Autentisk Frakke Jakke Blazer Cocktail Z7zxqqI8w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,York New Nwt uldtrøje Luxor 448 Naf Colorblock 148 Lafayette Cloud
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

917 nk8ui Look Sort Excelled Hooded L Jacket Fur Kvinder 0qPXnxd80

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Armour Blå Under Og Coat Størrelse Kvinders Lilla Lille Quiltet Foring Jacket HURw4x
Maska bronze Sz Coat W Wool Trench Eu 40 Black Zippers 4 xwqxf1R
Nwt New Colorblock York uldtrøje Lafayette Naf 448 148 Cloud Luxor

Colorblock 448 Naf New Luxor uldtrøje York Nwt 148 Cloud Lafayette HqS4p