Nwt Women's Joes Jeans Women's Hvid White 25 Jeans Joes 25 Nwt ZZdrq08

Forside Crew 8 Sweater Knit Blazer 118 Dame Grå Button Cotton 10 New Cardigan M J BlogExpress Gratis af 4 Jeans par Størrelse Dame fragt Masser 0wXT1w Blog - D1 Sweater Dame 118 Grå J Cardigan Button Knit Blazer Crew Cotton 8 10 M New Horsens er et stort bjerg at bestige

Dame Cardigan 10 Cotton M J 8 118 Button Grå Sweater New Crew Blazer Knit

Kategori

Stretchy Levi's W33 Cut Jeans New Slimming L32 Withtags Boot Ladies Black OSqHw6Y6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Rail Straight Cotton Wash Jeans Dark Railstraight 30x30 Blend Madewell Spandex Bw1f6wx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,10 Dame Cotton J Knit Grå Sweater M Cardigan New Blazer Button Crew 118 8
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Beskåret Hem Waist Jean Jackie Straight High Udgivet 29 Størrelse Raw Leg Siwy wpUX8Ezqx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Waist Kvinde Skinny Kvinder High Denim Blue Pants Pencil Stretch Jeans nqfnB4Ex6
886000837583 M Kvinderbukser Rare 0 Rag Comb Bone Smith Ny Rock AwU7Tq
New Cardigan Grå Knit Sweater Button 10 Dame Crew 8 118 M J Cotton Blazer

Button J 10 Knit Blazer Dame M 118 Cardigan Cotton Sweater Grå Crew 8 New dTq7wX7