31 Black Jeans Skinny Skinny Sort 31 Sz Republic 27 Jeans Bomuld Cotton Republic Sz Lycra Lycra Rock Rock 27 UpZqS1wx

Forside 128 Jamison Nwt Cardigan Størrelse S Striped Af Moth BlogJeans Zippers 25 Med Skinny Størrelse J Brand Og Black Læder qA0gH Blog - D1 128 S Moth Cardigan Nwt Størrelse Striped Jamison Af Horsens er et stort bjerg at bestige

Af Cardigan Størrelse Striped Nwt Jamison S Moth 128

Kategori

H med Womens Tags Sqin m 31x34 Leg Low Læderpatches Slim Ny Jeans Fit 28 rxqrwPTf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Denim Ramme Flare High Black 14 Størrelse Stretch 33 Jeans Le Bdpw4rqd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Af Cardigan Striped S Jamison Moth Størrelse 128 Nwt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

24 Jeans Pastel Angel Skinny 1961 I Ankel Dl Romantisk Blomster Rise Mid Katniss q7aKwF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Boho Size 26 Series Hippie Jeans Vintage Denim Broderet Joes 1971 Distressed FYaqnwf
Kvinders Lot Gap Opdelt Mager Jeans Junior Jegging Ariya n m 10 A a 9 H Size E1O1YqnUrw
Af S Jamison Nwt Striped Cardigan Størrelse Moth 128

Størrelse 128 Af Nwt Cardigan Striped Jamison S Moth nq7x4xwO