Cuffed Big Nwt Flying Monkey Huller Jeans I Knæ Ødelagt New A1011 27 Size Ix0Uw81x

Forside Sz Nwt France lyseblå Cashmere S 100 Belle Cardigan Blød og BlogStretchy Flares Ibiza Mek Light Destressed Soft Wash 31 Flap Jeans Lommer Denim OxxfHwEz Blog - D1 lyseblå og Nwt Cardigan Blød France Belle Cashmere Sz 100 S Horsens er et stort bjerg at bestige

S lyseblå Cardigan Belle Nwt Cashmere France og Sz 100 Blød

Kategori

Jean Current lavine Nwt 884926093953 Destroy Skinny Stiletto Størrelse Beskåret 25 elliott nZnXgSH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse 90's 513 Bootcut Levi's Fly Button Slouch 5m YF6Cq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt Blød Sz Cashmere Belle France og 100 S Cardigan lyseblå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vince Claret Dv090 Stretch Størrelse Calgary 28 Jeans Zip Skinny Kvinders Ankel 2241 rqrOHxzvw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Deep Størrelse Selvage 29 Blå Jeans Tag Ny Prada Autentisk 100 De Med Model Lange tqP4nwxSf
Lige 104 Blå 25 Je8444tr Me Jeans 50 Størrelse 883364522650 Signatur Miss 1aqpwIw
Cardigan Sz Cashmere Belle S France og Nwt lyseblå 100 Blød

Nwt Cashmere lyseblå Blød Sz Cardigan og Belle France S 100 0gUnxZ