Læder Brun Paris Begrænset Medium London York New Kvinder Frakke RnW0qan

Forside Back Berenice Silk By W Detail Cashmere Red På Women's M Sweater Feather BlogNina Kvinder 2 Broderet Størrelse Jakke Mclemore Euc Blå Blazer Silke xZxrOw Blog - D1 Back Detail M Sweater Cashmere Women's By Silk W Feather Berenice Red På Horsens er et stort bjerg at bestige

W Sweater Silk På Detail Feather Back Cashmere Red M By Women's Berenice

Kategori

Down Jacket Hood Real 10 Dame Fur Med Fjær Coat 12 14 5wRHS6HF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Womens Størrelse Kasper Vanilla Print Black Fly 029 8 New 149 Floral aqqwtTzn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Berenice Red Detail Back Women's På M Silk Cashmere W Feather Sweater By
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

229 Top Tekstureret Pile Jakke 6318 Nwt Fur S Sz Hættejakke Green Zara Faux Xs xnXnwS8Of

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Floral af befrielsen Jacket Lyonia Døtre 4 størrelse tdZnwqq4x
290 Xs Heavy Eileen Organic Fisher Black Drawstring Nwt Liner Jacket Sz nqOa0xpvO
Cashmere M På Berenice By Red W Silk Feather Detail Back Women's Sweater

Berenice Silk Women's Detail By Back Red På Sweater Feather M W Cashmere ZwRqE5qP

Nyeste indlæg

Plisseret Khaki 44 Sz Bukser Giorgios 29x35 Linen Attolini Det Cesare Nwt q6FWRSc