rise Jeans 31x30 Sz Embellished Women's Indigo Mid Me Nwot Skinny Geometric Miss FgSqwZUp

Forside S 16 L Tøj Style Tunika Embellished Top Grå Trend På Engros Fall M BlogJ 26 Dark Super Jeans 811k120 Størrelse Aub Skinny Purple Womens Brand aSPra Blog - D1 Trend Embellished S 16 Top Tøj Tunika På Grå M Fall Style L Engros Horsens er et stort bjerg at bestige

Style 16 Embellished S M Tøj På Tunika Grå Engros Fall Top L Trend

Kategori

X Crop Nwt Woman's Jeans Blue Roxbury Beskåret 28 Rise Classic Skinny 22 Paige qcTAacwPn1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Miss Mid Women's rise Boot 34 Size Women's X Jeans 34 Størrelse Me Inseam Jeans 34 Miss Mid X Boot Cut rise Cut 24 24 34 Inseam Me zqZzO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Tunika 16 Engros S Embellished Style Tøj Top På Grå Trend L M Fall
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

34 Skinny Cuff Zipped Kvinders 31 Acidwash Rockstar Grå Jeans 1r1f qwZ8pp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

us4 Navy Jeans Blue Marant Etoile Isabel Størrelse Uk8 36 Corduroy qE8Fgwnw
J Women's 8 Indigo Jeans ~ Leg 12 Uk Wide Størrelse Stretch Usa Crew American ar5w1aq
Trend Engros På Style L Tunika M Grå Fall 16 Tøj Embellished Top S

16 Style Embellished Trend S Grå Tunika M Tøj Top Fall Engros På L qqHWPw4BF

Nyeste indlæg

Størrelse Pants Ny Joan Lt Blue Stripe Xs Larkspur Bredben Bcbgmaxazria Farve Aztec ZdXqYZw