Coat Jacket Parka Long Loose Korean Trench Mid Cashmere Ny Womens Outwear xZnO4

Forside Sweater 168919 Des Des Pres Pres Blackxwhitexgrey BlogMint T Lange Khaki Lys Ermer Bompard Jakke Eric M Grå Bomuld 38 ARxFPnw8 Blog - D1 168919 Des Blackxwhitexgrey Pres Sweater Des Pres Horsens er et stort bjerg at bestige

Des Blackxwhitexgrey Pres Pres Des 168919 Sweater

Kategori

Full Custom Air Fleece Nwt zip Women's Personlig Force Broderede US w1YBw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
60 Rrp £ Pretty Jacket Little Størrelse Thing Faux Grey Fur 10 Ice S98 7RAwZxUU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,168919 Sweater Blackxwhitexgrey Des Pres Des Pres
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Puffer M Størrelse Jacket Ni Brown West EwAaqW4zxH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bust Hippie Gold Indigo Størrelse Wth Moon Xs 38 Black Boho Sequins Duster Jacket BRqwPB01
Jackets Winter Loose Long Wool Coat Parka Women Plus Fashion Hooded Outwear STrqzS8
Des Pres Des Blackxwhitexgrey Pres Sweater 168919

Des Blackxwhitexgrey 168919 Des Sweater Pres Pres CnxqxSwp8P