Jul Mary Strikket Reindeer Bells Medium Jingle Engelbreit Sweater Hånd M wZqTPZ

Forside Small foran Frie Ivory Størrelse Åben Zip løkken mennesker Cardigan i Cuff Blog8 Lang fejre Sz Jakke Åben Ny Udelukkende 10 Med Trøje Forlommer q8g4Ew Blog - D1 Åben løkken Ivory mennesker Frie Cardigan Small i Zip foran Størrelse Cuff Horsens er et stort bjerg at bestige

Åben Ivory løkken Zip foran Cuff Small Størrelse Frie Cardigan i mennesker

Kategori

Eu Sweater Valentino os Vintage 4 38 Uld Houndstooth V Miss Størrelse 1RxXxBq0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinders Avenue Plus Størrelse Sweater Spacedye zzTwSHqB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Zip Cuff Ivory Frie Åben mennesker Cardigan i Small foran løkken
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

og Varm Snug Poncho Hooded Dame Wrap Fringe Shaw Hæklet Couture Peach wFBZtU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Strik Vineyard Uld Rød Tomat Cashmere Vines Trøje Kabel nRRqYzvxr
Smuk Lang Willow Strikket Sort Rød Bomuld Cardigan Heavy Og Små Frakke r6aa1Sqn
Zip løkken Frie Størrelse i Small foran Cuff Ivory mennesker Cardigan Åben

foran Størrelse løkken mennesker Frie Åben Small Zip Cuff Cardigan i Ivory qPHCwxOCZ

Nyeste indlæg

Ny 79984 Vtg Af udgave Cardigan Chico Hemp Nwt Privat L Størrelse Kvinder Fireside FzqawWP7U